HestiCare

“Watch over Me”

“Watch over me” geeft iemand met bijvoorbeeld de ziekte van Alzheimer de mogelijkheid om de dagelijkse activiteiten (zoals wandelen en fietsen) zo veel mogelijk te blijven doen. Bij verdwalen kan de verzorgende of de mantelzorger, met één druk op de knop, de locatie zien waar de persoon zich bevindt.

Er wordt gebruik gemaakt van een horloge met GPS, welke voorzien is van een SIM kaart. De verzorgende of mantelzorger krijgt de beschikking over een portable ontvanger. Met één druk op de knop op de ontvanger wordt precies de locatie weergegeven. Aan iedere ontvanger kunnen 10 horloges worden gekoppeld.

“Watch Over Me” is bedoeld om de kwaliteit van leven te verhogen voor mensen met de ziekte van Alzheimer. Maar ook verzorgenden en mantelzorgers zijn erbij gebaat. Het geeft een rustig gevoel, waardoor ruimte blijft bestaan om zich te concentrerem op andere (zorg)taken.

Voor “Watch Over Me” wordt gebruik gemaakt van de oplossing van Keruve.
Deze oplossing komt in in het rapport van Vilans (een onderzoek naar beschikbare GPS oplossingen voor mensen met dementie) als beste uit de bus. Het rapport kunt u hier lezen.

Discreet

Het horloge heeft een onopvallend design en is zowel in diverse dames, als heren uitvoeringen beschikbaar.

Locatie onafhankelijk

Met “Watch Over Me” speelt afstand geen rol.

Eenvoudig in gebruik

Met slechts één druk op de knop op de ontvanger of een smartphone wordt de locatie in beeld gebracht. Bovendien heeft u inzicht in de batterij status, onveilige zones en het aantal alarmen dat is afgegeven.

Veilig

Er zijn 5 geografische zones in te stellen: 200 meter, 500 meter, 1 kilometer, 3 kilometer, en 7 kilometer. Zodra de persoon met het horloge buiten de ingestelde zone komt wordt er een alarm naar de ontvanger of de smartphone van de verzorgende of de mantelzorger gestuurd.

Betrouwbaar

Veiligheidsslot
Het horloge heeft een veiligheidsslot zodat u er zeker van kunt zijn dat het horloge wordt gedragen.

Altijd de juiste locatie
Voor de locatiebepaling wordt gebruik gemaakt van SBAS-GPS, V-indoor, V-celid en T-GSM. U weet dus altijd waar de persoon zich bevindt.

Lange levensduur batterij
Bij normaal gebruik gaat de baterij 3,5 dagen mee. In save mode is dit zelfs 4,5 dagen.

Waterbestendig en shockproof
Het horloge is waterbestendig en shockproof. Alle handelingen in het dagelijks leven kunnen dus gewoon doorgang vinden.

Werkt met smartphones

“Watch Over Me” wordt standaard geleverd met een speciale ontvanger. Maar het is ook mogelijk om in plaats daarvan gebruik te maken van een smartphone.

Het gewicht en de afmetingen van het horloge
Afmetingen: 38 x 45 x 16mm
Gewicht: 36 gram

Het gewicht en de afmetingen van de ontvanger
Afmetingen: 144 x 82,5 x 19 mm
Gewicht: 141 gram

[iphorm id=5 name=”Aanvraag demo Watch over Me”]