HestiCare

HestiCare Development

HestiCare vindt dat het zorgproces en de mens (zorgvrager en zorgverlener) centraal moeten staan. We helpen u door mensen en (nieuwe) technologie op een succesvolle manier te integreren in het proces. Met dat doel voor ogen zoeken wij samen met u naar de meest passende oplossing. HestiCare kent de zorg namelijk van binnen en van buiten. Wanneer bepaalde standaard oplossingen niet voldoen, ondersteunen wij u met de ontwikkeling van maatwerkoplossingen. Zo hebben wij in het verleden maatwerkoplossingen ontwikkeld voor:

    ● Communicatie tussen/met verstandelijk gehandicapten
    ● Serious Gaming
    ● Mobiele video monitoring
    ● Beeldbellen plus
    ● Risico management in de zorg voor cliënten

 

Alle benodigde kennis op het gebied van informatie- en communicatie technologie, sensor technologie en domotica

HestiCare zoekt voor u naar een geschikte ontwikkelaars, die aan de slag gaat op basis van een met u overeengekomen functioneel ontwerp dat verder wordt uitgewerkt in een technisch ontwerp.

Dit betekent dat wij u niet alleen kunnen ondersteunen met oplossingen die al op de markt zijn. We geven ook invulling aan heel specifieke vragen met passende maatwerk oplossingen.
De laatste jaren hebben we ons steeds vaker op verzoek van klanten bezig gehouden met de ontwikkeling van producten voor maatwerkoplossingen. Naast advies en begeleiding is het dus heel goed mogelijk dat de oplossingen die u zoekt, bij ons al op de plank liggen.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over HestiCare Development